Massasje tantra oslo tantrisk massasje

massasje tantra oslo tantrisk massasje

En kvinnekropp er naturlig skapt for å nyte berøring og for å føle glede. Massasjen er spesielt velegnet for kvinner som har hatt traumatiske opplevelser og de som har problemer med å slippe seg løs og nyte sensualiteten fullstendig. Massasjen vil løse opp i spenninger, blokkeringer, hemninger og få kvinner til å føle seg hele og komplette igjen. Grunnlaget for tantra massasje er respekten for og kjærligheten til en sunn kropp. Et av de beste argumentene for å ta sensuell tantra massasje er at du ikke skal foreta deg noe, bare trene på å ta imot og nyte.

Tantra teknikker viser deg hvordan du kan frigjøre din energi og bruke denne til oppleve emosjonelle høydepunkter i tilværelsen:. Fordelene ved tantra massasje er mange og de fleste kan forvente å føle seg avslappet, og fullstendig oppladet etter en behandling.

Hva er så fordelene ved tantra massasje? Tantra teknikker viser deg hvordan du kan frigjøre din energi og bruke denne til oppleve emosjonelle høydepunkter i tilværelsen: Copyright Tantrisk Massasje Aktuelt. We so often live in our heads, that we are forgeting that we have a body. Tantra massage is a way how to bring more attention back to the body.

How to feel more, how to be more sensitive, more opened, more intuitive in our life. From my own experience, I see Tantric masages as a very pleasant way of spiritual growth. With this massage, which You perceive with your whole body and all senses, you get beyond the boundless.

Through your body You cure your soul to remove blocks that unnecessarily tie your life. Then I came to Tantra through the desire for personal growth. Tantric massage, though its principles are derived  from on old tantric teachings, has been created quite recently and its concept far exceeds a  possibilities of a common massage techniques.

Tantra is not only a relaxation. This Tantric massage process has its significance in the field of therapy. Working with conscious touch helps to unleash an untreated emotions and traumas that are stored in our bodies in the form of psychosomatic troubles, though influencing our thinking and attitude towards a life and ourselves.

Also I study Chinese medicine. This perfect knowledge and a tantric spiritual teaching, both create my unique approach towards clients needs. Takk Saura for en fantastisk tid - fra topp til tå De holder til en diskret leilghet i sentrun med et parkeringshus to-tre minutter unna. Jeg ble tatt godt i mot av terapeuten som viste meg inn, og jeg kom rett inn i et delikat rom, med stearinn lys, dempet musikk, speil og alt som skulle til.

Terapeuten ba meg kle meg om og når jeg var klar, startet hun massasjen. Terapeuten kan dette og fikk meg til å slappe helt av og gi meg hen til hennes herlige, myke hender og hennes deilige olje. Massasjen var både meget avslapplende, men også til tider pirrende. Jeg må innrømme at dette er den beste typa Tantra Massasje jeg har opplevd og skal absolutt tilbake dit. You gave me full attention for 2 hours and I could sense The electricity of your hands.

Thank you so much for this meeting today if I am in Norway again I will look you up and continue our very nice talk.

massasje tantra oslo tantrisk massasje

: Massasje tantra oslo tantrisk massasje

Massasje tantra oslo tantrisk massasje Novelle erotisk orgasme for kvinner
Massasje hjemme oslo intim massasje bergen Lengste penis sphinx toalett
Massasje tantra oslo tantrisk massasje 668

Tantric massage, though its principles are derived  from on old tantric teachings, has been created quite recently and its concept far exceeds a  possibilities of a common massage techniques. Tantra is not only a relaxation. This Tantric massage process has its significance in the field of therapy. Working with conscious touch helps to unleash an untreated emotions and traumas that are stored in our bodies in the form of psychosomatic troubles, though influencing our thinking and attitude towards a life and ourselves.

Also I study Chinese medicine. This perfect knowledge and a tantric spiritual teaching, both create my unique approach towards clients needs.

Takk Saura for en fantastisk tid - fra topp til tå De holder til en diskret leilghet i sentrun med et parkeringshus to-tre minutter unna. Jeg ble tatt godt i mot av terapeuten som viste meg inn, og jeg kom rett inn i et delikat rom, med stearinn lys, dempet musikk, speil og alt som skulle til.

Terapeuten ba meg kle meg om og når jeg var klar, startet hun massasjen. Terapeuten kan dette og fikk meg til å slappe helt av og gi meg hen til hennes herlige, myke hender og hennes deilige olje.

Massasjen var både meget avslapplende, men også til tider pirrende. Jeg må innrømme at dette er den beste typa Tantra Massasje jeg har opplevd og skal absolutt tilbake dit. You gave me full attention for 2 hours and I could sense The electricity of your hands.

Thank you so much for this meeting today if I am in Norway again I will look you up and continue our very nice talk. Jeg har besøkt henne tidligere også og har vært svært fornøyd med hennes form for Tantra massasje. Men massasjen i går toppet alt jeg har opplevd innenfor Tantra massasje. Den var rett og slett magisk og brakte meg i en tilstand jeg aldri før har opplevd. Det blir garantert ikke siste gang jeg avtaler med Saura.

Denne gangen med Saura. Ble fortalt at tross mange besøk rundt omkring i byen så toppet dette alt. Alt det "tantriske" var på plass, men også en meget bra massasje for det muskulære La denne brannen nære Kjærligheten i ditt hjerte og løfte deg til de ekstatiske høyder av ånden. En sensuell Helkropps tantra massasje med olje for å helbrede din seksualitet og å få tilgang til din kraft som mann. Min intensjon med denne tantra massasjen er å hjelpe din livsenergi flyte gjennom hele kroppen, for å støtte deg slik at du kan koble  din seksuelle energi med hjerte ditt, og for å være mer knyttet til ånden.

Prise din maskulin kraft. Shivas kraft — den magiske co-skaperen av livet. Omfavne din egen seksualitet og tørre å bli danset av livet! Utvikle din seksualitet som mann. Være til stede med mer lys og klarhet, med mer kjærlighet og ekstase. Kanskje blir multi orgasmisk ….

Opplev en tantra massasje av fire hender på kroppen din samtidig. Ha en sesjon med en kvinne og en mann. Sammen skaper vi et rom med trygge grenser der vi inviterer våre primal-krefter og kjærlighet til å komme og danse med oss. Et kjærlig spill av seksualitet og spontanitet for å frigjøre våre låste atferdsmønstre. En autentisk møte i nærvær og respekt der du lærer å være åpen for din egen livskraft og hvordan Ånden ønsker å uttrykke seg gjennom deg.

Tantrisk lek er et interaktivt møte med klare grenser. Dette handler om å høyne bevisstheten om det å være aktiv eller passiv, og å gi og ta. Gjensidig berøring er en god måte å beskrive hva som kan skje i en Tantrisk lek. Å våge å møte andre mennesker uten faste roller. Hva skjer når begge er fullt til stede i et møte? Kan våre kropper skaper en dans sammen ved å følge impulser og energier som flyter mellom oss. Å Puste fullt ut er nøkkelen til at energi skal flytte.

Det er opp til den energien, det du søker og graden av åpenhet, ærlighet og gjensidig respekt. Det kan være å gi og motta en tantra massasje. Gi hverandre gaven i form av tid, intimitet og berøring. Kanskje vi kan lage en seremoni sammen? Oppdag nye sider ved hverandre mens dere nærer deres felles brann for hverandre!

Møtet starter med at en av dere mottar en fantastisk tantra massasje mens den andre hjelper til og ser på. Etter en stund bytter dere roller, og til slutt vil dere gjøre et tantrisk kjærlighetsrituale sammen.

Sjamanistiske seremonier, lyd healing, trommereiser og ritualer kan hjelpe deg å forstå og løse problemer som du bærer med deg, og som hindrer deg fra å leve livet til det fulle!

Hvordan kan jeg få det til å flyte gjennom meg? Hva kan jeg gjøre med det? Vil det være lettere å skape det livet jeg vil ha? Lettere å gjøre gode valg? Må jeg ha en hensikt i livet mitt? Hvordan uttrykker min sjel seg? Lytter jeg til kroppen min og mine følelser som en måte min sjel kommuniserer på? Godta at død gir næring til det nye som blir født. Du kommer til å bli en ekspert på kompostering av dine gamle erfaringer, ideer og verdier. Slik at du kan lage plass til noe nytt i livet ditt!

Bli mer tilstede og være mer levende. Godta din seksualitet uten skyld og skam. Åpne opp hjerte og kroppen din. Øktene er basert på erfaringer. Jeg bruker dialog, berøring og massasje, lyd, bevegelse, pusteøvelser, meditasjon, visualiseringer og trommereiser.

Øvelser for alle sanser, unikt utformet for å møte dine behov. Jag vill tacka för den fantastiska sessionen i tisdags. Det har tagit några dagar att processa allt, men det känns som att jag har landat nu. Jag kan fortfarande inte riktigt beskriva vad som har hänt i mig, men på något sätt känns det som att jag har blivit mera hel som människa, som om något jag vetat och velat länge har visat sig, äntligen.

Jag känner mig mycket lugnare nu när jag vet att det finns fler dimensioner av andlighet, kärlek, sex, relationer och sensualitet, precis som jag har trott. Jag har längtat så länge efter ett sådant möte som vi hade, det var så fint! Tusen tack för senast! Det var så härligt att träffa dig. Efter din behandling kände jag mig mycket lugn och stark, men också mycket befriad från rädsla.

Det var en häftig känsla och upplevelse. Denna stund vi hade idag tillsammans var den mest underliga, fantastiska, omvälvande, sjukt skönt och förlösande. Ärligt talat så har jag aldrig upplevt något liknande, har nog bara snuddat vid min urkraft tidigare. Nu vill jag bara ha mer och mer och mer …. Kändes jättetrist att gå ifrån dig, hade kunnat stanna hur länge som helst.

Längtar redan att få komma tillbaka till dig. Du kändes som en vän jag känt hela mitt liv trots vi bara mötts 2 timmar. Upplevelsen som var gav mersmak för att utforska det Tantriska mera för min egen del.

Att ännu mera försöka finna andning, nuet och tillåta sig att vara där och nu i vad som händer och vad som känns ok för kropp och sinne. Och med vårt lilla samtal efteråt och där du berättade lite om skillnaden på att ge, få och att ta så känner jag att en kommande session med dig skulle kunna ge mig ytterligare en dimension. Kravlös och kärleksfull innerlighet. Jag fick många svar på att min resa går i rätt riktning!

Va rädd om dig. Vi hörs och ses! Varmt tack för vårt möte. Du var fantastisk och jag är fylld av din energi, dina ord och din förmåga att närma dig mig …. Sedan så var jag lite «svammlig» kring möten och inramning när jag var på väg ut genom dörren.. Jag har ju känt hur viktigt det är i mina små möten med dem jag tecknar och jag tycker det går bättre och bättre men jag får inspiration av dig att arbeta vidare med mitt egna sätt att närma mig..

Min reflexsion är just den att vi män måste ta ett steg tillbaka och kvinnor ett litet steg framår..

Gi hverandre gaven i form av tid, intimitet og berøring. Djupt berörd och tacksam! Det står "Lingham massasje" og "Body to body" på websidene deres og det er såvidt noe slikt. I et Taoistisk ordspråk sies det at «seksualiteten er kvinnens hemmelighet». This perfect knowledge and a tantric spiritual teaching, both create my unique approach towards clients needs.

0 thoughts on “Massasje tantra oslo tantrisk massasje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *