Pupper sex deilig sex

pupper sex deilig sex

Dropp helsestudio om du ikke driver idrett. Kvinner med muskler er så utrolig usaxy at jeg blir trist hver gang jeg ser disse kvinnelige bodybuilderne. Jeg er mot likestilling innen sport. Kvinner er kvinner og ikke menn. En spaltist i Playboy en gang på tallet satt tilfeldigvis ved samme bord som en tydelig velbrukt og gråfjeset dame ombord på et cruiseskip.

Er det ETT sted kvinner generelt ikke mangler selvtillit, så er det ift å kunne tiltrekke seg det motsatte kjønn. De vet at menn liker rumpe og lår, at vi skjønner de farger håret - de gjør det fordetom - og Jodie Mars har silikonpupper, så kanskje du synes det er like fint som naturlige alikevel. Og disse bodybuilderdamene utgjør ikke 0. Ellers tror jeg generelt at unge damer bryr seg katta om hva en 53 årig mann mener om hva som er flott.

Det er ikke meg jeg snakker om. Jeg liker romper og lår best nå,og jeg må inrømme at jeg var puppefiksert fra jeg var eller litt mer. Kona mi var stor for å si det slik. Etter skillsmissen opererte hun bort 0, kg på hver. Hun fikk vondt i skuldrene. Barna i gata kaldte henne "Puppe-monsteret" så det ble vel nok for henne da. Og alle henger etter 40 uansett. Og de slanke damene ser best ut også etter de Selv om de ikke heter Madonna.

Jeg derimot synes at barmfagre damer er sexy. Det er litt kinky når brystene deres dominerer og de nærmest sprenger seg ut av gensere, topper og tskjorter. Du aner ikke hvor forfriskende det er å se at et mannfolk uansett alder kan skrive et innlegg som du har gjort. Jeg har selv lenge skammet meg på vegne av mine gjevnaldrende kvinner på grunn av måten de ofte går kledd på når de skal ut..

Jeg skulle ønske kvinner inkludert meg selv kunne forstå at alle liker forskjellige ting, og at ikke man MÅ ha enorme pupper for at menn skal like deg. Hadde spart meg mange sorger i puberteten. Det er vel like mange meninger om dette som det fins menn i verden. Og heldigvis for det. Det hadde vært leit om alle menn falt for samme type jenter. Noen er runde, andre slanke. Noen har små pupper, andre har store. Så lenge det er naturlig, så er vel alle fin på sin måte?

Jeg syns det er leit at noen jenter føler de må ha silikon i puppene for å tiltrekke seg menn. Det beste er å være som man er, og bli glad i den kroppen man har. Jeg har selv veldig store pupper, og i tenårene var ikke det noe kult. Og det hjalp definitivt ikke at "alle" skulle ha en mening om dem.. Men nå har jeg blitt trygg på meg selv om glad i kroppen min som den er. Tror dessverre at sånne tråder som dette kan skade unge tenåringer som er usikker på kroppen sin.

Det er kanskje noe å tenke på..? Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Nei, jeg får ingenting ut av å suge på dine pupper. Ellsworth   Report post  ·  3. Haha, nå fikk jeg noen ganske merkelige bilder i hodet. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Fysj, jeg vet ikke hvordan hun ser ut engang. Eller om det er en hun, kan godt være en litt Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Beauté   Report post  ·  Realisten   Posted August 1, Guest Eurodice   0 0.

Du må ha større en 75 d For det har jeg. Jeg kan ikke slike puppene mine om jeg prøfte. Hun her klarer det fint og det er vel neppe større enn en A.

Ung Frøken   14 2. Posted June 8, Føler du deg sexy når du gjør det, er det større sjanse for at han også vil like det! Guest cheesus   0 0. Guest Raindrops   0 0. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up.

Pupper sex deilig sex -

Posted August 1, Søk Avansert søk Søk i seksjon: Hvorfor velger noen kvinner med store pupper så dyp utrigning at de nesten detter ut? Er det du eller puppene dine som er viktigst? Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Om hu har aldri så fin kropp, så hjelper det pokker så lite dersom hu er helt feil type jente for meg. Men onanering er kjempeviktig for å bli kjent med sin egen kropp og lyster. Ingen av disse tre er det man kan kalle "optimalt utseende", men som sagt har utseendet veldig lite å si. Det er noe du selv må finne svaret på. Dette er blogginnlegg fra blogg. En stramm høyhalset genser med en bh uten tydelige sømmer er utrolig sexy.

Pupper sex deilig sex -

Når alderen mellom dere blir veldig stor så skal det en del til for at det skal funke i lengden siden dere er på to helt forskjellige stadier i livet, du er veldig ung og har hele livet ditt foran deg, det kan jo dessverre ikke sies om henne. Er det noen andre måter og gjøre han fornøyd på? Utover det, er puppene kun til seksuelt bruk!

0 thoughts on “Pupper sex deilig sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *